DUTCH KIDS OPEN GOLF TOUR 2020 wordt NAJAARSTOUR!

Het Coronavirus heeft een grote impact op ons allemaal. De Golfbanen zijn al even gesloten en (grote) evenementen zijn tot 1 juni 2020 verboden. Dat geldt ook voor onze Dutch Kids Open Golf tour! Voor ons is de veiligheid van onze deelnemers en (caddiende) ouders het allerbelangrijkste. Vanuit die gedachte zijn we met de banen in gesprek gegaan om te kijken of we wedstrijden kunnen verplaatsen naar een later datum zodat de Tour straks alsnog doorgang kan vinden.

In nauw overleg met NGF en de eerste twee topbanen in ons programma, de Amsterdamse Golf Club die op 4 april gepland staat en de Wouwse Plantage waar we op 24 mei te gast zouden zijn, hebben we besloten om de eerste wedstrijden te verplaatsen:

  • De wedstrijd op de Amsterdamse Golf Club (4 april 2020) wordt nu gespeeld op 5 September 2020,
  • De wedstrijd op de Wouwse Plantage ( 24 mei 2020) gaat naar 23 augustus 2020.

We hopen natuurlijk dat tegen die tijd het Corona virus afdoende is ingeperkt en we weer wedstrijden mogen spelen! Uiteraard houden we alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten.

Met deze wijzigingen wordt de Dutch Kids Open Golf Tour een Najaar-Tour en ziet het programma er als volgt uit:

23 augustus:   Openingswedstrijd Wouwse Plantage
29 augustus:   GC Broekpolder
5 september:  Amsterdamse Golf Club
19 oktober:      GC de Hoge Kleij
24 oktober:      Golfbaan Stippelberg
7 november:    Finale The Duke Club

Schrijf je nu meteen in!

Tijdens de Dutch Kids Open Golf Tour zijn ook in deze nieuwe agendering punten te verdienen voor de 2020 NGF-ranking. Coaches, ouders en grootouders zijn welkom om te kijken en genieten van mooi spel in de baan.

Als organisatie zijn we de Amsterdamse Golf Club en de GC Wouwse Plantage zeer dankbaar dat ze ondanks hun drukke clubagenda het belang van jeugdgolf vooropzetten en deze wedstrijden een nieuwe plek hebben kunnen geven!

Heb jij je ingeschreven voor een van de eerste 2 wedstrijden? Dan zetten we je inschrijving over naar de nieuwe datum. Daar hoef je dus niets voor te doen! Kun je niet deelnemen op deze nieuwe datum, stuur dan even een mail naar harald@dutchkidsgolf.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw registratie verwijderd wordt uit het systeem.

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven geldt: zorg dat je je plek op tijd reserveert! De inschrijvingen gaan snel en veel mogelijkheid om aan een complete jeugdtour mee te doen dit jaar is er niet.

We gaan er met zijn allen een prachtig na-seizoen van maken en hopen jullie veilig en wel te ontvangen tijdens de Openingswedstrijd op de Wouwse Plantage op 23 augustus.

Take care,
Harald Grünberg/Dutch Kids Golf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *