Dutch Kids Open Golf Tour 2020 gaat door!!

Van alle uitstel door het Corona virus, dat helaas flink wat roet in het eten heeft gegooid van de (junior) golf toernooien dit jaar, komt gelukkig geen afstel! Ook dit jaar kun je een héle tour spelen en weer wedstrijd ritme opbouwen. Want die is inmiddels waarschijnlijk wel een beetje weggezakt. Goed nieuws: de Dutch Kids Open Golf Tour 2020 gaat door!! Met 6 wedstrijden op super-toffe banen, kom jij dit jaar alsnog aan je dosis wedstrijdgolf.

De wedstrijdkalender
Er zijn behoorlijk wat verschuivingen geweest in de DKG wedstrijdkalender, maar nu staat hij dan toch echt vast. De allereerste wedstrijd wordt 29 augustus gespeeld op GC Broekpolder (yep, die prachtige baan van de oude 9 waar vorig jaar ook de Challenge Tour wedstrijd is gespeeld!), op 5 september gevolgd door de Amsterdamse Golf Club. 20 september zijn we vervolgens welkom op GC de Wouwse Plantage, 19 oktober (das de maandag in de herfstvakantie!) bij GC de Hoge Kleij en daarna kun je meteen door naar Golfbaan Stippelberg waar we op zaterdag 24 oktober te vinden zijn. Heb je 4 van deze wedstrijden meegespeeld, dan ontvang je een uitnodiging voor de grote finale 7 november op The Duke Club!

Rankings
Alle wedstrijden tellen mee in de NGF Junior Ranking. Daarnaast ontvangt elke overall winnaar in zijn categorie tijdens de grote finale op The Duke Club een invitation voor een van de gaafste meerdaagse WAGR toernooien die je in Europa vindt: de Champions of Champions wedstrijd van de Irish Junior Tour op PowersCourt Estate in Ierland.

Inschrijven
Inschrijven voor de wedstrijden kan nu al via de website en deze link. Met uitzondering dus van de finale wedstrijd. Daarvoor openen we de inschrijving 2 weken van te voren en krijgen spelers die mee doen voor de Order of Merit en de finale prijzen voorrang.

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien bij de wedstrijden! Tot die tijd, lekker veel oefenen en vakantie vieren.