Welkom bij Dutch Kids Golf

Dutch Kids Golf is dé organisatie voor enthousiaste jeugdgolfers in Nederland! Of je nu een beginnende golfer of golfster bent, of al een hele tijd golft en (inter)nationale wedstrijden speelt: bij Dutch Kids Golf vind jij wat je zoekt. Zoals onze DUTCH KIDS OPEN GOLF TOUR 2021 die we vanaf mei 2021 door heel Nederland spelen op uitdagende topbanen!

Tournaments Nieuws

TOURNAMENTS

Super voor de ontwikkeling van jeugdgolf, dat er weer een Tour is voor jonge kinderen om competitief met elkaar te zijn en samen wedstrijden te spelen’ – Maarten Lafeber (Bondscoach NGF)

Ook in 2021 organiseert Dutch Kids Golf (natuurlijk) weer wedstrijden: in samenwerking met prachtige, aansprekende golfbanen met een groot hart voor jeugdgolf, komt er dit jaar weer een échte Tour! Alle jeugd tot en met 18 jaar is welkom. Je speelt niet alleen in leeftijdscategorieën, maar ook op HCP. De wedstrijden tellen uiteraard mee in de NGF Ranking.

De wedstrijdkalender start dit jaar in mei. Althans, dat is even afhankelijk van hoe de Corona maatregelen er dan voorstaan en of we weer in wedstrijdverband de baan in kunnen natuurlijk. Vorig jaar hebben we helaas maar 3 wedstrijden kunnen spelen en ging de rest van de Tour op in rook. Dat vonden we ontzettend jammer en daarom doen we er dit jaar een schepje bovenop. Met een paar nieuwe banen (en dat zijn niet de minsten!) en een finale op The Duke Club. Vorig jaar ging die niet door, en we zijn dan ook superblij dat we dit jaar een herkansing krijgen en weer welkom zijn om onze laatste wedstrijd te spelen op deze supermooi club. Spelers die aan minstens 6 andere Tour wedstrijden meespelen, krijgen voorrang om zich voor de finale in te schrijven. Zorg dus dat je erbij bent en schrijf je in voor de Dutch Kids Open Golf Tour 2021!

OVER DUTCH KIDS GOLF

Bron: Adrienne vd Smagt/Pass4Golf

Harald & Géraldine Grünberg zijn de drijvende kracht achter Dutch Kids Golf. Harald weet als oud-topsporter (hij blinkt uit in sporten als tennis, zeilen en golf) als geen ander hoe belangrijk het is voor jeugdige sporters om op een positieve manier met je sport bezig te zijn. In een veilige omgeving je sport te beoefenen en liefst zoveel mogelijk samen te spelen met even zo enthousiaste golfmaatjes.

(Foto: Adrienne vd Smagt, www.passie4golf.nl)

Lees meer

WEBSHOP

Dutch Kids Golf organiseert wedstrijden voor golfende junioren. Steeds vaker krijgen we het verzoek of wij wellicht weten waar je hippe golfkleding kunt kopen. Het aanbod is op zijn zachtst gezegd gefragmenteerd te noemen. Samen met onze Duitse vrienden van Little Golf brengen we daar nu verandering in! Da’s echt een hele goede catch: er is nu één plek waar je terecht kunt voor al je aankopen voor jouw golfende junior. Van kids tot teens, toffe kleding en mooi materiaal. Neem vooral eens een kijkje op de webshop!

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

NIEUWS

27 April 2021 / Laatste nieuws

Nog geen wedstrijden mogelijk

Helaas gaat de wedstrijd 3 mei op de Hoge Kleij niet door. Vanwege de Corona maatregelen mogen we nog niet...
Read More
19 February 2021 / Laatste nieuws

Iets om naar uit te kijken: De Dutch Kids Open Golf Tour 2021!

Wat hebben we zin om weer lekker te golfen. Niet alleen om in vorm te blijven en de (brood) nodige...
Read More
26 August 2020 / Laatste nieuws

Corona maatregelen Dutch Kids Open Golf Tour 2020

Wat zijn we blij dat we weer van start mogen met jeugdwedstrijden! Hoewel we het virus zelf niet in de...
Read More
1 2 3