Winnaars DKG/KLM Open “beat the pro” wildcards bekend

Op zaterdag 25 augustus vond de Tour Championship plaats van de US Kids Summer Tour. Naast de Tour Awards óók het moment om de 2 wildcards voor het KLM Open Beat the Pro uit te reiken. Daar moesten de uiteindelijke winnaars wel wat voor doen: tijdens de Summer Tour kon iedereen tijdens elke US Kids wedstrijd een poging doen op een speciaal daarvoor aangewezen PAR3 om de bal dichterbij te slaan dan Joost Luiten een paar weken voor de Summer Tour had gedaan voor ons op Hole 14 van The Dutch. Binnen 8 meter en op de green was genoeg voor een plek in de wildcard finale. Dat is behoorlijk veel jeugd gelukt en de finale op het Rijk van Margraten was dan ook superspannend!

Ook tijdens de Summer Tour Championship kon nog een plekje in de finale bemachtigd worden. Daar hebben nog een paar junioren van geprofiteerd en de finale was dan ook goed gevuld met jeugd die zo’n felbegeerde wildcard in de wacht wilde slepen. Met dank aan KLM Open organisator TIG Sport is er 1 wildcard voor de meiden en 1 voor de jongens.

Onder druk werden de zenuwen een aantal toch te machtig en kwamen een paar ballen links, rechts of óver de green terecht maar 2 toppers wisten de bal én op de green én heel dichtbij te leggen. Daarmee verdienen ze met lof hun wildcards en staan zij op vrijdag 14 september op Hole 14. Komende weken dus nog even heel hard oefenen Garance Gueubel en Luuk Neijts en dan: genieten van jullie moment en heel veel succes.

Mocht jij nou op vrijdagmiddag op The Dutch zijn tijdens het KLM Open, kom deze toppers dan zeker aanmoedigen. Dat verdienen ze!!

@TIG Sport, KLM Open en Joost Luiten: bedankt voor jullie inzet voor jeugdgolf. Jullie hebben 2 junioren blij gemaakt met deze prachtkans.

 

 

Deel dit via: