US Kids Amsterdam Local Tour 2019: de allerleukste junior open tour van het jaar begint weer!

6 wedstrijden in het voorjaar, 6 wedstrijden in het najaar

16 maart begint het jeugd wedstrijdseizoen weer met de allereerste US Kids wedstrijd. Dit jaar heeft Golfbaan Stippelberg de eer om dit eerste Jeugd Open in Nederland af te trappen.

In 2019 organiseert Dutch Kids Golf zes US Kids wedstrijden in het voorjaar en zeven wedstrijden in het najaar.  De wedstrijden worden gespeeld op aansprekende banen door heel Nederland. Er wordt gespeeld van leeftijdsafhankelijke afstanden in verschillende leeftijdscategorieën. Zowel de Spring als de Fall tour worden afgesloten met een Tour Championship. Kijk op de poster voor alle wedstrijddata en locaties.

Een te gekke Sponsor!

Dit jaar gaat Dutch Kids Golf mooie samenwerkingen aan met verschillende stakeholders op gebied van juniorgolf. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Jumbo Golf wordt onder andere sponsor van alle wedstrijden die Dutch Kids Golf organiseert! Zowel bij de US Kids wedstrijden als de Familie toernooien kunnen spelers rekenen op mooie prijzen. Bij de US Kids wedstrijden betekent dit naast de US Kids medailles en Tour Awards bijvoorbeeld een spectaculaire Hole-in-One prijs, prijzen voor de beste dagscores en de aanmoedigingsprijs voor spelers die laten zien dat ze uitblinken op gebied van sportief gedrag. Nog een reden dus om mee te doen aan de US Kids wedstrijden.

NGF Ranking en US Kids Priority punten

De Amsterdam Local Tour wedstrijden tellen ook dit jaar weer mee voor de NGF ranking. Dit houdt in dat bij jongens van 11-18 jaar en meiden van 12-18 jaar de 18 holes die gespeeld worden qualifying zijn én dat de scores worden omgezet in punten die meetellen voor de nationale NGF Ranking. Ook de 9-holes spelers in de categorie jongens 10 en meisjes 10-11 doen mee in de ranking. Naast de priority status die je binnen US Kids kunt verdienen (zodat je mee kunt doen aan bijvoorbeeld het Europees en Wereld Kampioenschap), kom je door US Kids wedstrijden te spelen dus óók in aanmerking voor de NGF invitationals later dit jaar! Een extra reden om in te schrijven dus.

Meer info en inschrijven

Meer informatie over de US Kids Amsterdam Local Tour is te vinden op de website van Dutch Kids Golf: http://www.dutchkidsgolf.nl/us-kids-amsterdam-local-tour-2019/. Hier vind je ook meer informatie over de US Kids Düsseldorf Local Tour die Dutch Kids Golf dit voorjaar voor het eerst in Duitsland organiseert. Het is mogelijk om aan beide Tours deel te nemen, op een enkele wedstrijd na is er geen overlap tussen de wedstrijddata.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via de website van US Kids Golf: http://uskidsgolf.com/497452/amsterdam-nl

Op de hoogte blijven

Via de nieuwsbrief van Dutch Kids Golf (inschrijven via de website www.dutchkidsgolf.nl) en de Facebook pagina’s van Dutch Kids Golf (@dutchkidsgolf) en de US Kids Amsterdam Local Tour (@amsterdamlocaltour) houden we iedereen op de hoogte van de wedstrijden, nieuws, mooie verhalen, winnaars etc.

Deel dit via: