Summer TopGolf (Boot) Camp op The Dutch

“Ontzettend leuke dagen op the Dutch, super team, hard werken en veel geleerd” – Nikita van Waesberghe
  • Wanneer: dinsdag 24-vrijdag 27 juli 2018
  • Waar: The Dutch Junior Golf Academy in Spijk
  • Voor wie: fanatieke, ambitieuze en gemotiveerde junior golfers tot 18 jaar met min. HCP 15
  • Kosten: €750,- pp
  • Meer info & inschrijven: klik hier 

Het Summer TopGolf (Boot)Camp vorige zomer was een enorm succes en dat gaan we in 2018 dus zeker herhalen! Vier dagen intensieve trainingsdagen op de beste faciliteiten die Nederland rijk is, onder leiding van de coaches van The Dutch Junior Golf Academy. De trainingen zijn pittig, de baan is in topconditie (met het KLM Open 2018 voor de deur) en je kunt er dan ook van uitgaan dat je na vier dagen superveel geleerd hebt! Het zomerkamp is INCLUSIEF overnachtingen in het Academy gebouw. Het programma is pittig, maar helemaal te gek voor jeugd die écht wil werken aan hun spel!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 4 intensieve dagen is er veel aandacht voor Course Management. We gaan elke dag de baan in. Juli is natuurlijk nog steeds middenin het wedstrijdseizoen en daar focussen we dan ook op. Welke beslissingen neem je in de baan, hoe bereid je je voor, hoe ga je om met druk? Het komt allemaal aan bod.

Maar natuurlijk is er ook plek voor uitdagende challenges, trainen we de diverse onderdelen onder leiding van de Academy coaches en is er een dagelijks fysiek moment. Alles naar ons motto: “be the best you can be!”.

De dagen zijn lang en de trainingen zijn pittig, écht een must dus voor fanatieke golfjeugd die in de vakantie alles wil geven!

Overnachtingen

Dit jaar kun je blijven overnachten bij het TopGolf (Boot) Camp! Neem je matras en slaapzak mee (en vergeet je tandenborstel niet), dan kun je 3 nachten (onder begeleiding uiteraard) slapen in het Academy gebouw. Ook de avonden staan in het teken van golf en overdag moet er flink worden gepresteerd, dus ga ervan uit dat je de avonden écht nodig hebt om bij te komen en fit te zijn voor de volgende dag!

Wil je wél meedoen aan dit kamp, maar slaap je liever thuis? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons even, dan bespreken we de opties.

Deel dit via: