Van Harald leer ik het meest, mét humor!

Van wie leer je het meest? Harald Grünberg! Hij is mijn trainer op The Dutch. We kunnen goed met elkaar overweg. Door aanwijzingen en tips van Harald ben ik veel beter gaan slaan. Ik maak nu goed balcontact. Harald is duidelijk en geeft nuttige tips. Hij maakt veel grapjes en daardoor ontstaat een leuke sfeer.

Fun in de trainingen is belangrijk!

Ze valt op door haar prachtige rossige krullen en haar bijzondere achternaam. Tiger Woods is haar grote voorbeeld. Ze slaat makkelijk haar ijzers, chippen moet beter vindt ze. Emilios is haar beste vriend en golfmaatje. Joy Aspetaki, dertien jaar, heeft in een korte tijd veel meegemaakt. Ze verhuisde vorig jaar met haar moeder van Kreta naar Nederland en verruilde haar huis in de natuur voor een woning in Muiden. En nu staat dus ze als het Nationale Golftalent in het Nationale Golfmagazine!

Joy traint sinds een jaar bij Harald, doet mee aan de Dutch Master Series en speelt de US Kids wedstrijden. Vorig jaar won ze het NK tm 12 (die lezen we niet terug als beste resultaat in het interview, maar wíj vonden het enorm knap dat Joy tijdens haar allereerste wedstrijd in Nederland meteen Nederlands Kampioen werd en daarbij enkele favorieten voor die titel achter zich liet!) en ook dit jaar stelt ze zichzelf hoge doelen. Daar traint Joy ontzettend hard voor, terwijl ze ook nog moet wennen aan ons koude landje, haar nieuwe school en nieuwe huis. Ze mist haar vader en broertje natuurlijk, maar gaat gelukkig regelmatig terug om hen te bezoeken. Kortom: wij zijn er enorm trots op hoe Joy haar mannetje (vrouwtje) staat en wensen haar heel veel plezier en succes komende maanden wanneer het nieuwe wedstrijdseizoen weer opent!

Lees hier het complete interview van Joy met Adrienne van Passie4Golf voor het Nationaal Golfmagazine.

Deel dit via: