European Championship

Nog iets meer dan een week te gaan en dan vinden de US Kids European Championships plaats. Met 20 Nederlandse golfjunioren neemt Nederland een toppositie in voor wat betreft deelnemers aan dit EK. Daar zijn we hartstikke trots op. Door deel te nemen aan de US Kids Amsterdam Local Tour heeft deze jeugd zich weten te plaatsen voor dit geweldige toernooi op een paar fantastische banen in Schotland.
De afgelopen weken zijn we in het geheim druk bezig geweest om een extra Nederlands feestje te maken van dit EK. De Nederlandse deelname is goed voor een heel groot deel van dit internationale veld en we mogen best laten zien dat we er zijn, dachten we zo!
Samen met Quick en Grant Thornton hebben we daarvoor een leuke manier bedacht: tijdens de Openings Ceremony steken we iedereen in een te gekke knaloranje of Navy blauwe Quick polo met Quick Cap! Reken maar dat Schotland zal weten dat het Nederlands Team aanwezig is.
“Go get them, Dutchies!!”
Over Joost gesproken, die wenst de Nederlandse deelnemers veel succes: (bekijk het filmpje bovenaan de pagina maar even). Hij speelt zelf natuurlijk supergoed in die Quick polo’s, dus we zien vast veel knaloranje in de baan tijdens de EK dagen.
Deel dit via: