Het eerste DKG Family tournament van 2018 komt eraan!!

Zaterdag 21 juli staat Golfclub Almeerderhout helemaal in het teken van het eerste Dutch Kids Golf Family Foursome Tournament van 2018.

Het allereerste Dutch Kids Golf Family Foursome Tournament op Texel vorig jaar was een groot succes! Dit jaar organiseert Dutch Kids Golf dan ook 2 Family Foursome Tournaments, waarvan de eerste op Almeerderhout op zaterdag 21 juli 2018. Het tweede Family Foursome Tournament vindt plaats op Texel op zaterdag 3 november (tijdens het Dutch Kids Golf/US Kids Golf jaarfinale weekend). Teams die aan beide familietoernooien deelnemen, maken kans op de grote Dutch Kids Golf wisseltrofee (vorig jaar gewonnen door Luuk & Edgar Neijts).

“Een supergave dag gehad samen met mijn vader! We speelden om-en-om en konden heel tactisch spelen. We hebben ook veel gelachen.”

Teams

Deelname aan dit superleuke familietoernooi kan door een team te vormen van een speler jonger dan 18 jaar + een familielid ouder dan 18 jaar. Een leuke manier om een dagje sámen golfend door te brengen in de baan! Je speelt als team de Dutch Kids Golf Family Foursome (vanaf slag 1 tot aan de laatste volledig om en om de bal slaan).

Kosten

De kosten voor dit unieke en gezellige familietoernooi bedragen €85,- per team. Dat is inclusief greenfees, een leuke goodiebag van sponsor Holiday Inn Leiden, iets lekkers in de baan, mooie prijzen en de afsluitende Summer BBQ. Natuurlijk mogen niet – spelende (groot)ouders en broers/zussen ook mee-eten met de BBQ. Per persoon betaal je dan €15,00 extra.

De spelregels

Het Family Tournament wordt gespeeld in 2 categorieën:

  1. Categorie 1: Jongens vanaf 11 jaar en meiden vanaf 12 jaar + een famillielid boven 18 jaar.
  2. Categorie 2: Jongens tot 11 en meiden tot 12) + een famillielid boven 18 jaar.

Cat. 1 speelt daarbij vanaf de Zwarte (US Kids) Tees, cat. 2 speelt vanaf de Rode (US Kids) Tees.

Spelvorm: FAMILY FOURSOME. Beide categorieën spelen 18 holes Family Foursome (om en om en om en om) strokeplay op basis van dezelfde regels als tijdens de US Kids wedstrijden die Dutch Kids Golf organiseert worden gehanteerd (10 shotrule en Pace of play etc).

Programma

Vanaf 10:00 kun je (samen) inslaan. Om 11:15 is er een welkomstwoord. De wedstrijd start om 12:00 in een shotgun. Bij terugkomst (rond 17:30) is er een prijsuitreiking en BBQ, waarbij natuurlijk ook niet-spelende (groot)ouders en kinderen van harte welkom zijn! Die betalen dan €15,00 extra pp.

Aanmelden voor het Family Foursome toernooi kan door een mail te sturen aan geraldine@dutchkidsgolf.nl, ovv van de namen en hcp’s van de spelers, en het evt aantal extra eters. Het aantal teams is beperkt dus wees er snel bij. Inschrijving voor dit familietoernooi sluit op maandag 16 juli.

Deel dit via: