De US Kids Summer Tour gaat van start! Mét Joost Luiten…

“Het enige dat jíj hoeft te doen, is de bal dichterbij slaan dan ik op Hole 14 op The Dutch heb gedaan!”

Met dank aan TIG Sports mag Dutch Kids Golf tijdens de Summer Tour 2 KLM OPEN Beat the Pro wildcards vergeven. Daarvoor hebben we samen met Joost Luiten een leuke challenge bedacht! Elke wedstrijd is er een “Hole van Joost”, een PAR3 waarop de deelnemende junioren mogen proberen om dichterbij de hole te slaan dan Joost afgelopen week op The Dutch op Hole 14 deed!

2 KLM OPEN 2018 BEAT THE PRO WILDCARDS
Versla jij Joost tijdens een van de 7 reguliere Summer Tour wedstrijden, dan ga je door naar de Beat the Pro finale op 25 augustus op het Rijk van Margraten. Hoe vaker je meedoet aan de Summer Tour wedstrijden, des te meer kans jij dus maakt op die plek in de finale. We geven tijdens deze Beat the Pro finale 2 wildcards weg aan: eentje aan de jongen die het dichtst bij de hole slaat en eentje aan het beste meisje dat weet te scoren! Deze 2 toppers zien we dan op vrijdagmiddag 14 september 2018 terug op Hole 14 van The Dutch.
” 8 meter is genoeg, zet hem op! “
DE SPELREGELS
Schrijf je in voor (een of meer van de) Summer Tour wedstrijden. Je doet dan automatisch mee aan de “Hole van Joost” challenge. Sla jij minder dan 8 meter (binnen de touwlengte) dan kwalificeer jij je voor de grote Beat the Pro finale 25 augustus op het Rijk van Margraten! Noteer jouw kwalificatie op je scorekaart en zet je naam bij terugkomst op de finale lijst. Je ontvangt van ons dan tzt een mail met de details over deze finale, die we spelen tijdens de Summer Tour Finals op het Rijk van Margraten.
Hoe vaker je meedoet aan de Summer Tour wedstrijden, des te meer kans jij maakt op een van de Wildcards! Staat jouw naam meer dan 1x op de kwalificatielijst, dan mag je tijdens de finale net zoveel pogingen doen als jouw naam voorkomt op deze lijst.
Sla jij tijdens de finale de bal het dichtst bij de hole? Dan win jíj een van de 2 wildcards! We hebben er eentje voor de jongens en eentje voor de meisjes.  Kortom, doe mee aan de US Kids Amsterdam Local Summer Tour en win een van de wildcards!!
Deel dit via: